Manga Birodalom

Japán cím:
Ima made Ichido mo Onna Atsukaisareta Koto ga nai Jokishi wo Onna Atsukai Suru
Angol cím:
A Story About Treating a Female Knight Who Has Never Been Treated as a Woman as a Woman
Futott:
2018-
Kötetek száma:
??
Műfaj:
Szerkesztő:
Külső munkatárs(ak):
Fullillegál
 
Ismertető:

Leo Cornelia, történetünk egyik főszereplője, az egyik legerősebb női lovagként van számon tartva. Mivel lovagi családban nőtt fel, ezért egész életében mással sem foglalkozott, minthogy folyamatosan edzzen, és minden előtte lévő ellenfelet legyőzzön.
Természetesen egy ilyen életmóddal, amivel a folyamatos edzéseknek köszönhetően izmokat növesztett, az állandó harcai miatt pedig sérülések borítják a testét, mindennek lehet őt nevezni, csak nőiesnek nem. Éppen ezért nem is csoda, hogy mikor történetünk másik főszereplője Fooly Dent, a mágus szerelmet vall neki, csak viccnek gondolja, és megharagszik a fiúra. Elvégre soha életében nem fordult még elő, hogy valaki nőként tekintsen rá, hisz semmi nőies bája nincs, így biztosra veszi, hogy csak valami durva átverésről lehet szó. Dent azonban minden erejéből próbálja meggyőzni Ms. Lovagot, hogy érzései valósak, és úgy szereti őt ahogy van. Szereti azt, ahogy derekasan helytáll még a legkeményebb küzdelemben is, szereti a mosolyát, de mindenekelőtt szereti a lány kockahasát, ami állítása szerint az egyik legszebb része a szépségének.
Cornelia először elutasítja a fiút, nehezen képes megbarátkozni a gondolattal, hogy valaki nőként tekint rá, elvégre erről az énjéről már rég lemondott. De Dent nem adta fel, és később, miután az élete árán próbála megmenteni Corneliát, érzései végre célba értek. Sikerült meggyőzni arról Corneliát, hogy az érzései iránta komolyak, azonban Corneliának még nem sikerül magát meggyőznie arról, hogy lehet eléggé nőies. Éppen ezért, bár nem fogadja el a fiú szerelmét, de megengedi neki, hogy továbbra is szeresse.
Itt kezdődik meg igazán a furcsa párosunk története. Egy női lovagról, akit még sosem tekintettek nőnek, és egy furcsa mágus férfiról, aki odavan a női lovagért, és annak testfelépítéséért.
Különböző kalandokba keverednek és új élményekkel, és érzésekkel gazdagodnak. Cornelia többek között legtöbbször azt tapasztalja majd meg, milyen érzés zavarba jönni. De furcsa módon, más olyan érzéseket is megtapasztal, amit korábban sosem érzett, például hogy milyen boldogságot okozhat az, ha valaki törődik vele.

(Forrás:Animeaddicts)

Csak regisztrált felhasználók tölthetnek le!

V01 Ch01 - V03 Ch50 (388 letöltés / olvasás)
2020. 06. 02. 05:03