Manga Birodalom

Rólunk

Mielőtt az oldal történetéről kezdenék írni, pár szóban összefoglalnám, hogy én mikor kezdtem el a mangaszerkesztéssel foglalkozni

2016 december 28.-án csatlakoztam az Anime Sekai Team csapathoz. Ahol azonnal bele is kezdtem a Ginga Nagareboshi Gin mangába. A 37. fejezetével kezdtem, mivel az előttem lévő szerkesztő félbehagyta. December 31.-re készült el a 37. fejezet, azóta ez a manga véget ért.

3 évig voltam Az AST csapat tagja ezen idő alatt jó pár mangába kezdtem bele és párat sikerrel be is fejeztem. Nyáron (2019) elhatároztam, hogy kilépek a csapatból. Utána persze szerettem volna folytatni a mangaszerkesztést, de még nem tudtam hogyan.

Aztán Attila (Shinra) megkérdezte, hogy miért nem csinálok egy saját oldalt. Nem sokat kellett gondolkoznom, hogy rábólintsak és neki láttam a tervezgetésnek. Mivel nem értek a weblap szerkesztéshez, ezért ebben Animániákus és Renma voltak segítségemre.

Az oldal szép lassan készült és az év végére (2019) már olyan állapotba került, hogy elkezdődhetett a tartalommal való megtöltése.

Szeretném a már megkezdett mangáimat befejezni, akár újakba is kezdeni idővel. Szeretném, ha a közeljövőben lelkes kitartó tagokkal bővülne az oldal, így színesítve a manga kínálatot.

És nem utolsó sorban szeretnék minél jobb kapcsolatot kialakítani más fansub csapatokkal, legyenek manga vagy anime orientáltak.

Remélem mindenki talál majd neki tetsző olvasni valót az oldalunkon. Jó böngészést és olvasgatást.

DarkWhite


Üdvözöl mindenkit a Manga birodalom!

Szívesen fogadunk bárkit, aki hasonló lelkesedéssel szeretné megismertetni a magyar közönséggel kedvenc mangáját.
Itt tudtok jelentkezni.

További elérhetőségeink:
Facebook
Mangadex

Az oldalon fellelhető tartalmak letöltése regisztrációhoz kötött, ehhez kapcsolódóan:
Adatvédelmi nyilatkozatunk kérjük tanulmányozd át!

Továbbá kijelentjük, hogy az oldalon fellelhető képi tartalmak nem képezik a tulajdonunkat. Minden jog az alkotókat illeti.
A mi tulajdonunkban áll a fordítások magyar szövegei.

 

A Manga Birodalom Csapata